Jagenček izpodpeke smo pripravili v vrtnem kurišču in litoželeznem sačuvrtno-kurisce-style-890-z-nogami-c

Vrtno kurišče – style 890, z nogami

je atraktivno oblikovano in zbuja pozornost okolice. Primeren je za uporabo na domačem vrtu ali kot okras pred gostiskim lokalom. Kurišče za ogenj je narejeno iz 4 mm debele kotlovske pločevine, premezano je z oljem in bo sčasoma oksidiral in postal rjave barve. Kurišče je debelo, kar zagotavlja dolgo življensko dobo. Kurišče je oblikovano v obliki voka, kar vam omogoča, da kurišče uporabite za pripravo hrane v saču.

Preberi več

Gorenc BBQ, litoželezni sač

Narejen iz najkakovostnejšega litega železa, je izredno robusten in vzdržjiv, in v njem se vsaka jed zelo dobro speče.peka37

Pod peko lahko na prav edinstven način odlično in okusno spečemo vse od dišečega kruha, hobotnice in piščanca do slastne pečenke in hrustljave pice. Dobrote izpod peke vas zapeljejo z značilnim okusom in vonjem, saj se hrana in začimbe med peko v notranjosti posode fino pomešajo, vse tekočine in dišave pa ohranijo.
Kuhanje pod peko ima svojo posebnost, ki si jo velja zapomniti – potrebujemo fino žerjavico. V sredino položimo posodo, naj bo popolnoma vodoravna, in jo z žerjavico skrbno obložimo ter z njo prekrijemo tudi pokrov. Redno preverjamo, kako se jed peče. Odstranimo žerjavico s pokrova, pokukamo notri in po potrebi žerjavico dodamo ali odstranimo.

Preberi več